Начало Фото галерии Видео галерии Правна рамка Контакти
Регионален офис
Север
Регионален офис
Запад
Регионален офис
Юг
Регионален офис
Изток

Централен офис

адрес: гр. София, ул."Ив.Н.Денкоглу" №2, офис 2
тел.: 02 / 4172027, факс: 02 / 4172715
Лице за контакт в централен офис: Диляна Герганска - мобилен: 0892232348
e-mail: office.centre@bapet.net

 
Име
Длъжност
Мобилен
e-mail
1. Иво Кабадозов Председател

 

office.centre@bapet.net
2. Динко Желев Главен секретар

0892232341

office.centre@bapet.net
3. Юра Бакалова Национален секретар

0892232343

office.centre@bapet.net
4. Горан Стоянов член на УС на БАПЕТ

0892232342

office.west@bapet.net
5. Николай Куюмджиев член на УС на БАПЕТ

0892232345

office.centre@bapet.net
Начало Фото галерии Видео галерии Правна рамка Контакти